Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prognoza vremena

Miholjsko ljeto u punom jeku, temperature narednih dana do 26 stepeni

nacionalni park una jesen – anadolija (1)

Jutarnja temperatura vazduha od šest do 12, a najviša dnevna od 19 do 26 stepen

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno sunčano vrijeme sa temperaturom do 26 stepeni. Ujutru će biti pretežno vedro i svježe, oko rijeka i po kotlinama biće magle koja će se ponegdje zadržati duže tokom dana.

Jutarnja temperatura vazduha od šest do 12, a najviša dnevna od 19 do 26 stepeni.

Puhat će slab vjetar, istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Pretežno sunčano vrijeme očekuje se i u utorak. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle i niske oblačnosti. Vjetar slab sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 9, na jugu zemlje od 11 do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni.

I u srijedu će biti pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle i niskih oblaka. U Bosni se očekuje naoblačenje tokom noći na četvrtak. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 9, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23, na jugu zemlje do 25 stepeni.

U Bosni će u četvrtak biti pretežno oblačno prije podne. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. U Hercegovini sunačanije. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu zemlje od 11 do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 18, na jugu zemlje od 22 do 26 stepeni.