BiH

bratunac

Mijatović poručio autoru čestitke Mladiću: Probudi se idiote, 2021. godina je!

07/03/2021

Mijatović je uputio poruku anonimnom autoru ovog banera

Ne mogu i neću da prećutim pa ni ovo! Onaj ko je ovo uradio mora znati da je ovaj sa lijeve strane isporučio ovog sa desne strane u Hag. Onaj ko je ovo uradio mora znati da je ovog sa desne strane osudio Međunarodni sud kog je priznala i Republika Srpska i od osnivanja ovog suda institucije RS u punom kapacitetu sarađuju sa Sudom u Hagu, poručio je danas na Facebooku Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP BiH, a povodom rođendanske čestitke Ratku Mladiću.

“Onaj ko je ovo uradio mora znati da sa ovim što je uradio nije postao veći ni Srbin ni čovjek, već je samo svojim komšijama Bošnjacima vratio strah i sav horor onog što su doživjeli i preživjeli. Onaj ko je ovo uradio mora znati da su ovaj sa lijeve i desne strane otjerali vise Srba iz ove zemlje od 92-e do danas, nego okupatori od 1941-1945. Onaj ko je ovo uradio još jednom u nizu čini sramotu svom narodu i štetu koja se ne može ispraviti”, napisao je Mijatovć.

Mijatović je uputio i poruku anonimnom autoru ovog banera: “Heroji mogu biti ljudi koji spasu bar jedan ljudski život, ova dvojica su sve samo nisu heroji, probudi se idiote, 2021. godina je!”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.