Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

glavni odbor

SDS mijenja ime?! Otpustili su 37 radnika

Milan Miličević
Foto: Screenshot/FTV

SDS otpustio je 37 radnika, kojima su podijeljene knjižice i savjetovano im da svoja radna prava potraže na birou

Glavna tema sjednice Glavnog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) su problemi s kojim se susreće stranka zbog sankcija zbog kojih je SDS-u ugašen jedini račun u banci kao i modeli prijavljivanja na izbore bez transakcionog računa.

To je istakao je predsjednik te stranke Milan Miličević navodeći da je više puteva koji su sada pred SDS u vezi prijave na izbore.

Poručio je da će SDS biti učesnik lokalnih izbora bez obzira što će u finansijskom i organizacionom smislu biti teško.

Predsjednik SDS-a potvrdio je na press konferenciji da se razmišlja i o ’’krajnjoj’’ varijanti, odnosno da bi SDS na Lokalne izbore mogao pod nazivom ’’SDS Volja naroda’’. Istakli su da opcija gašenja SDS-a ne postoji, ali da se razmišlja o svim izlaznim strategijama.

Naglasio da se iz diskusija članova Glavnog odbora SDS vidi energija i želja da rade dobro i ostvare dobre rezultate u oktobru.

– Postoji više puteva izlaska na izbore ali naš krajnji izlaz je da SDS na izbore izađe kao Srpska demokratska stranka – volja naroda, kao politički subjekt koji se može prijaviti na izbore dok bi naša kampanja i naš program ostali isti – kazao je Milićević tokom pauze zasjedanja Glavnog odbora SDS, saopćeno je iz Sektora za politiku i medije SDS.

Ova stranka otpustila je 37 radnika, kojima su podijeljene knjižice i savjetovano im da svoja radna prava potraže na birou.