Mirnes Ajanović pozvao građane da već danas odluče za koga će glasati

BiH

boss

U povodu zvaničnog početka izborne kampanje, predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović je pozvao građane da već sada donesu odluku o izlasku na izbore, kako bi glasali protiv nemoralnih vladajućih stranaka, koje su borbom za fotelje i lične interese dovele državu u stanje ekonomske krize, ali i teške političke krize zbog otvorenih najava dalje nacionalne podjele države i gradova.

U toku izborne kampanje BOSS će javnost podsjetiti na izrazito efikasno djelovanje u proteklom mandatu u okviru parlamentarne većine u Gradskom vijeću Tuzla, koje je realizovalo preko 2.000 tačaka, te potrebe da se takav rad uspostavi na svim nivoima vlasti u državi. Prva izborna press konferencija BOSS-a održana je u Tuzli, pored Titove biste koju je BOSS postavio 4.5.2000. godine, kako bi se ukazalo na opasnost namjere uništenja antifašističkog i multikulturalnog nasljeđa grada od strane nacionalističke koalicije.

BOSS će se i jednom od izbornih poruka – TUZLA NE SMIJE PASTI, suprotstaviti nemoralnoj kampanji nacionalističke koalicije, koja putem svojih kandidata favorizuje i Hitlerove SS oficire.