Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

viktor orban

Mjere bezbjednosti na području Banja Luke zbog posjete mađarskog premijera

policija rs (1)

Na predviđenoj trasi kretanja štićene ličnosti danas od 10.30 do 15.00 sati zabranjuje se saobraćaj za teretna vozila preko 7,5 tona ukupne mase

Mjere bezbjednosti zbog posjete mađarskog premijera Viktora Orbana Republici Srpskoj bit će uvedene danas na području Banja Luke.

U cilju preduzimanja mjera i radnji povodom posjete Orbana Republici Srpskoj, ministar unutrašnjih poslova RS izdao je naredbu o zabrani saobraćaja za sva motorna vozila na dionici magistralnog puta M-101 na trasi kretanja štićene ličnosti (Međunarodni aerodrom Banja Luka – Laktaši – Klašnice – Glamočani), za danas od 11.00 do 12.00 sati i od 13.00 do 14.00 satai, odnosno u vremenu dolaska i povratka štićene ličnosti.

Na predviđenoj trasi kretanja štićene ličnosti danas od 10.30 do 15.00 sati zabranjuje se saobraćaj za teretna vozila preko 7,5 tona ukupne mase.

Takođe, od 10.30 do 15.00 sati zabranjuje se prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području opštine Laktaši.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice, za navedeni period neće izdavati odobrenja za prevoz ekspolozivnih materija.

Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane iz MUPRS podsjećaju da je u cilju bezbjednosti na trasi kretanja štićene ličnosti i na području opštine Laktaši u navedenim terminima zabranjena upotreba dronova.