Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

predizborni skup

Mještani Peševića i Trešnjeve Glave pokazali da su uz BHI KF i ideju Fuada Kasumovića

l_eef185cd48a203bd5c18e1f2aec35642

Bosanskohercegovačka inicijativa Kasumović Fuad i večeras je pokazala snagu i ogromnu podršku koju uživa kod građana na predstojećim izborima, o čemu svjedoče fascinantni skupovi održani u Peševićima-Poce i Trešnjevoj Glavi

Bosanskohercegovačka inicijativa Kasumović Fuad i večeras je pokazala snagu i ogromnu podršku koju uživa kod građana na predstojećim izborima, o čemu svjedoče fascinantni skupovi održani u Peševićima-Poce i Trešnjevoj Glavi.

Brojni građani odazvali su se predizbornim skupovima kako bi čuli poruke favorita ovogodišnjih izbora, ali i svojim dolaskom pokazali da su prepoznali i nedvojbeno podržavaju ideju Fuad Kasumovića.

U Peševićima se, između ostalih, obratio Denan Pašalić, kandidat za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), kazavši brojnim prisutnim mještanima kako ih gleda čista obraza i duše.

-Neću pričati politički govor, iznijet ću činjenice. Činjenica je da su godinama mnogi dolazili ovdje i obećavali da će spojiti Poce i Peševiće.

Činjenica je da je gradonačelnik Fuad Kasumović razgovarao sa vama i obećao da će spojiti put između dva sela. Gradonačelnik je i za govornicom Gradskog vijeća Zenice obećao da će se ovaj put realizirati iz sredstava iz ugovora o prijateljskom okruženju sa Autocestama FBIH.

Još uvijek se čeka da taj ugovor potpišu iz Autocesta, a ako se to ne dogodi u martu BHI KF neće podržati Budžet Grada Zenice ako se ne budu izdvojila sredstva za sanaciju ovog puta – rekao je Pašalić.

Sefedin Hrustić, kandidat za Skupštinu ZDK, poručio je na skupu u Trešnjevoj Glavi kako je upravo ovo mjesto pokazalo hrabrost i prepoznalo poruke gradonačelnika Fuada Kasumovića koji ih je oslobodio straha.

– Ovdje je urađeno mnogo, zbog čega sam malo i ljubomoran na vas jer sam predsjednik MZ Klopče, a vi ste to znali i nagraditi. Nagradite ponovo sve ove hrabre i mlade ljude koji su stali uz Fuada Kasumovića da krenemo sa Kantona i Federacije kako bi imali linearnu vlast koja će pomoći da vratimo sve ono što pripada Zenici i za šta nas opstruiraju sve vrijeme – poručio je Hrustić.

Posjećenost i na ova dva skupa, ogromno interesovanje građana u svim općinama/gradovima Kantona za info pultovima BHI KF i masovno učlanjenje u stranku još jedna su potvrda je BHI KF apsolutni pobjednik predstojećih izbora što govore i sva relevantna istraživanja i ankete.