BiH

problemi s bubrezima

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić hitno prebačen u bolnicu

30/11/2019

Bešlić je ranije u nekoliko navrata hospitaliziran zbog problema sa kardiovaskularnim sustavom, te je podvrgnut brojnim tretmanima

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić sinoć je hitno prebačen u zagrebačku bolnicu Rebro zbog problema sa bubrezima, potvrđeno je neslužbeno iz SKB Mostar za Pogled.ba, odakle je Bešlić sinoć hitno prebačen u Zagreb.

”Problemi s bubrezima su ozbiljni i zaključeno je kako se na Rebru može uraditi kvalitetnija dijagnostika kako bi se došlo do precizne dijagnoze. Još uvijek ne znamo što je u podlozi ovoga stanja i odgovor na to bi trebali dati zagrebački liječnici”, rekli su iz SKB Mostar.

Inače, Bešlić je ranije u nekoliko navrata hospitaliziran zbog problema sa kardiovaskularnim sustavom, te je podvrgnut brojnim tretmanima.

Problemi sa bubrezima znače kako je došlo do novih poteškoća u zdravstvenom stanju mostarskog gradonačelnika koji će zbog ovoga određeno vrijeme biti odsutan sa dužnosti koju obnaša.

Više informacija o Bešlićevom stanju trebalo bi bit poznato idućih dana, a očekivanja su da će zagrebački liječnici uskoro postaviti dijagnozu mostarskom gradonačelniku.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.