humanitarna akcija

Mostarski studenti novac prikupljen za Milu uplatili teško bolesnom dječaku iz BiH

mak hasic344

Mišljenja smo da je svaka humanitarna gesta dobro došla, tako da smo ovaj skupljeni iznos (6.526,37 KM) uplatili za malenog dječaka da mu pospješimo odlazak u Njemačku na liječenje

Studenti Sveučilišta u Mostaru su novac prikupljen za liječenje djevojčice Mile Rončević uplatili za teško bolesnog dječaka Maka Hasića iz BiH.

Podsjetimo, novac za Milu skupljen je još u ponedjeljak, a otac djevojčice Marin zamolio je da se više ne uplaćuje novac na njihov žiro račun.

Tako su studenti odlučili novac proslijediti Maku Hasiću, 7-godišnjaku iz BiH kojem je dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik limfoma, Burkittov limfom.

Predstavnici Studentskog zbora o svemu su javnost obavijestili putem Facebooka.

“Poštovane kolegice, kolege i djelatnici Sveučilišta u Mostaru,

prije svega jedno veliko HVALA na ovolikom odazivu na humanitarnu akciju. Kao što smo u početku pisali, prvobitno je akcija bila usmjerena za liječenje dvogodišnje Mile Rončević.

S obzirom da je za djevojčicu još u ponedjeljak skupljen potreban iznos novca i sam Milin otac je zamolio da se više ne uplaćuje novac na žiro račun.

Shodno tome, Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru je prepoznao još jednu humanitarnu pomoć koja se odvija u Bosni i Hercegovini. Riječ je o malenom Maku Hasiću kojem je dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik ne-Hodgkinovog limfoma pod nazivom Burkittov limfom, visokog stepena malignosti.

Mišljenja smo da je svaka humanitarna gesta dobro došla, tako da smo ovaj skupljeni iznos (6.526,37 KM) uplatili za malenog dječaka da mu pospješimo odlazak u Njemačku na liječenje.

Nadamo se da razumijete našu gestu, a na slici možete vidjeti da smo sav prikupljeni novac uplatili na račun za malenog Maka.

Još jednom hvala svima, poslali smo pozitivnu poruku sa Sveučilišta što je u ovim trenutcima najvažnije”, stoji u objavi Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.