Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

MUP dobio nove “marice”, pogledajte kako izgledaju (FOTO)

BiH

Dacia MUP (02)

Dacia je u zadnjih 15 godina postala svojevrsni kult pokrenuvši novu kulturu korištenja automobila. Rumunski proizvođač s Renaultovom tehnikom zasluženo je postao omiljeni brand, kako među privatnim kupcima tako i u flotama svih renomiranijih kompanija, ali i državnih službi u Bosni i Hercegovini.

Pokret i kultura koju je pokrenula Dacia u BiH ima zavidnu zajednicu vlasnika, kako kod privatnih, tako i kod svih renomiranijih kompanija, ali i državnih službi. Flote s naglaskom na rentabilnost u poslovanju su dostigle zenit s Dacia modelima, budući da ovi automobili postižu maksimum kada su u pitanju izdržljivost, niska cijena održavanja i pouzdanost marke kao iznimno važan adut.

Nova flota modela Sandero i Duster za kompaniju M-Tel, odnosno flota specijalnih modela Dokker sa posebnom opremom i uređajima za MUP samo je nastavak već uhodane saradnje koja traje skoro od samog početka komercijalizacije Dacije na bosanskohercegovačkom tržištu 2004. godine. Sandero kao okretni gradski model, Duster kao lider 4×4 segmenta i Dokker kao provjereni praktičar nenadmašan su izbor za dugogodišnju eksploataciju i efikasno obavljanje namjenskih poslova, pogotovo uz fiksnu cijenu održavanja i 24-satnim korištenjem zamjenskog vozila unutar garancije bez ograničenja kilometraže.

Prednosti u korištenju Dacia vozila nemaju premca. Ekonomični agregati Euro 6 norme, moderna tehnologija današnjice i skladan dizajn olakšavaju korištenje i nadograđuju se savršeno na robusnu građu i provjerena tehnička rješenja testirana u najtežim uslovima. Stoga flote Dacia modela, vjernih genima i filozofiji marke, bezuvjetno služe kao provjereni i svestrani odabir u svakodnevnim zadacima.