Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prije sedam godina

Na današnji dan je preminuo Dženan Memić, njegova sestra objavila emotivan status

Dzenan Memic

Punih sedam godina je prošlo, a još uvijek se ne zna šta se tačno dešavalo te za Dženana Memića kobne noći i još niko nije odgovarao za ubistvo nedužnog mladića

Prije neki dan navršilo se sedam godina od 8. februara 2016. godine kada je u Velikoj aleji na Ilidži mučki napadnut mladić Dženan Memić, zadobivši tada teške tjelesne povrede usljed kojih je i preminuo na današnji dan, 15. februara iste godine.

Punih sedam godina je prošlo, a još uvijek se ne zna šta se tačno dešavalo te za Dženana Memića kobne noći i još niko nije odgovarao za ubistvo nedužnog mladića koji je u vrijeme napada bio u društvu tadašnje djevojke Alise Mutap, koja se kasnije udala i sada se preziva Ramić.

Bosanskohercegovačka javnost sve ove godine svjedoči i podržava neumornu borbu Muriza Memića, oca ubijenog Dženana, Arijane Memić, sestre ubijenog mladića i advokata Ifeta Ferageta koji ne posustaju u namjeri da se istina o ubistvu Dženana Memića razotkrije, a odgovorni za taj zločin da budu izvedeni pred lice pravde.

Njegova sestra, Arijana Memić, objavila je emotivni status na Facebooku.

“Draga rodbino, prijatelji, komšije, danas se navršava sedam godina otkako je naš Dženan preselio na Ahiret.

Na današnji dan, prije sedam godina, zauvijek je prestalo kucati jedno srce… Veliko srce, puno ljubavi i dobrote”, napisala je Arijana na Facebooku.