Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banja Luka

Na “Ultra bazaru” prikupljena sredstva za Savez žena oboljelih od raka dojke

ultrabazar (1)

Uz poštovanje svih epidemioloških mjera, Banja Luka je pokazala da humanost ne poznaje granice

Humanitarni “Ultra bazar” organiziran u Banjoj Luci povodom podrške mjesecu ženskog zdravlja ostvario je cilj i nadmašio očekivanja organizatora, kažu iz kreativne agencije Play Team i Ultra magazina.

Veliki broj posjetilaca podržao je humanitarnu akciju, koja je za cilj imala prikupiti novčana sredstva za Savez žena oboljelih od raka dojke “Iskra”, a Ultra magazin tako je proslavio rođendan.

Na humanitarnom bazaru mogle su se kupiti stvari influenserki, blogerki, glumica, sportistkinja i umjetnica.

Ujedinjeni sa istim ciljem, mnogobrojni posjetitelji izabrali su odjevne komade, asesoare i obuću, koji su se našli u ponudi po simboličnim cijenama, te tako učestvovali u humanitarnom događaju.

Pored toga, mnogobrojni partneri događaja izložili su na bazaru svoje proizvode, te tako dali doprinos humanitarnom cilju, ali i pripremili poklone za sve kupce.

Zaposleni u UniCredit Bank Banja Luka su pokrenuli posebnu inicijativu, te na samom bazaru donirali mnogobrojne igračke za djecu oboljelih žena iz “Iskre”.

– Uz poštovanje svih epidemioloških mjera, Banja Luka je pokazala da humanost ne poznaje granice, ali i da nam nedostaje više sličnih aktivnosti – naveli su organizatori koji najavljuju nastavak tih aktivnosti.