BiH

Banja Luka

Na “Ultra bazaru” prikupljena sredstva za Savez žena oboljelih od raka dojke

25/10/2020

Uz poštovanje svih epidemioloških mjera, Banja Luka je pokazala da humanost ne poznaje granice

Humanitarni “Ultra bazar” organiziran u Banjoj Luci povodom podrške mjesecu ženskog zdravlja ostvario je cilj i nadmašio očekivanja organizatora, kažu iz kreativne agencije Play Team i Ultra magazina.

Veliki broj posjetilaca podržao je humanitarnu akciju, koja je za cilj imala prikupiti novčana sredstva za Savez žena oboljelih od raka dojke “Iskra”, a Ultra magazin tako je proslavio rođendan.

Na humanitarnom bazaru mogle su se kupiti stvari influenserki, blogerki, glumica, sportistkinja i umjetnica.

Ujedinjeni sa istim ciljem, mnogobrojni posjetitelji izabrali su odjevne komade, asesoare i obuću, koji su se našli u ponudi po simboličnim cijenama, te tako učestvovali u humanitarnom događaju.

Pored toga, mnogobrojni partneri događaja izložili su na bazaru svoje proizvode, te tako dali doprinos humanitarnom cilju, ali i pripremili poklone za sve kupce.

Zaposleni u UniCredit Bank Banja Luka su pokrenuli posebnu inicijativu, te na samom bazaru donirali mnogobrojne igračke za djecu oboljelih žena iz “Iskre”.

– Uz poštovanje svih epidemioloških mjera, Banja Luka je pokazala da humanost ne poznaje granice, ali i da nam nedostaje više sličnih aktivnosti – naveli su organizatori koji najavljuju nastavak tih aktivnosti.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.