Srebrenik

Nakon obilnih padavina pokrenulo se klizište i zatrpalo cestu

klizište odron
Foto: Fena

Za održavanje regionalnog puta Bratunac – Srebrenica zaduženo je preduzeće “Zvornik putevi“ iz Zvornika, čiji su radnici već na terenu i rade na uspostavljanju putne komunikacije

Obilna kiša koja je padala sinoć pokrenula je klizišta na pojedinim lokacijama na području Srebrenice, a neka od njih onemogućavaju i usporavaju putnu komunikaciju.

Načelnik Odjeljenja za urbanizam i stambeno komunalne poslove Opštine Srebrenica Darko Grujičić potvrdio je informaciju o aktiviranju klizišta, navodeći da su ekipe na terenu.

U ovom trenutku, kako je naveo, ima nekoliko kritičnih mjesta gdje je aktivirano klizište, ali će više informacija imati nakon obilaska terena.

Za održavanje regionalnog puta Bratunac – Srebrenica zaduženo je preduzeće “Zvornik putevi“ iz Zvornika, čiji su radnici već na terenu i rade na uspostavljanju putne komunikacije.

– Prethodnih dana je bilo obilnih padavina i došlo je pokretanja niza kližišta na području Srebrenice, Bratunca, Milića, Zvornika, Šekovića i Vlasenice. Mi sada radimo da obezbjedimo prohodnost puteva, a u narednom periodu ćemo raditi na rješavanju konkretnog problema – kazao je direktor “Zvornik puteva“ Jelenko Vasić.