Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Narednih dana u BiH oblačno vrijeme s kišom

BiH

vrijeme vremenska prognoza kiša (1)

U Bosni i Hercegovini u srijedu, 21.10. bit će pretežno oblačno vrijeme.

U Bosni po kotlinama se očekuje magla prijepodne. Vjetar u Bosni bit će slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje od 6 do 10, a najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 13, na jugu zemlje od 14 do 18 stepeni.

U Bosni i Hercegovini u četvrtak,  bit će oblačno vrijeme. U Bosni uglavnom sa slabim padavinama. Vjetar će biti umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje od 7 do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 12, na jugu zemlje do 15 stepeni.

U Bosni i Hercegovini u petak bit će umjereno do pretežno oblačno. U Bosni po kotlinama se očekuje magla prijepodne. Vjetar će biti umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje od 7 do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 10 i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.