Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bori se s treškom bolešću

Nedžadu je potrebna naša pomoć da preživi, pozovite broj 17006

Nedžad Ibrić Pomozi.ba 1

Svi koji žele pomoći za Nedžada Ibrića iz Zavidovića, oca osmogodišnje Ajlin i petogodišnjeg Džana, za njega je u funkciju stavljen humanitarni broj 17006, pozivom donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. operatere

Udruženje “Pomozi.ba” pokrenulo je apel za liječenje Nedžada Ibrića iz Zavidovića, oca osmogodišnje Ajlin i petogodišnjeg Džana koji boluje od karcinoma želuca koji je metastazirao na jetru i pluća. Za njega je u funkciju stavljen humanitarni broj 17006, pozivom donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. operatere, javlja Anadolu Agency (AA).

Nedžad je posve slučajno u aprilu ove godine saznao za bolest, koja je za manje od šest mjeseci potpuno promijenila njegov život. On je samo u posljednjih mjesec dana izgubio 30 kilograma, te umjesto da vrijeme provodi u igri sa svojom Ajlin i Džanom, njih dvoje oca svakodnevno grle u bolesničkom krevetu za koji je vezan.

Nedžad trpi konstantne, neizrecive bolove, a po preporuci ljekara potrebno je da ode u Tursku na detaljne pretrage. Konačni troškovi liječenja biće poznati nakon završenih pretraga, kada će se odrediti i daljnji tok njegovog liječenja.

Nedžadu pored poziva na broj 17006 možete pomoći donacijama putem web platforme www.pomoziba.org, kao i uplatama putem PayPala i standardnih računa Udruženja “Pomozi.ba”.