BiH

lider sdp-a

Nikšić: Ko god je uzeo novac za ovo, želim mu da ga troši za lijekove

01/12/2022

"Nas se kanite jednom za svagda. I da ja nisam baš tako dobre duše pa onome ko je uzeo novac za ovo ne želim da ga troši u zdravlju, ja mu želim da ga troši za lijekove, ko god on bio", poručio je Nikšić

Lider SDP-a BiH Nermin Nikšić oštro je reagovao nakon glasanja u Narodnoj skupštini Republike Srpske za izbor delegata u Domu naroda Parlamenta BiH.

Poručio je kako “sve vrijeme šute i trpe” te da je “lako utvrditi ko je izdao”.

“Cijelo vrijeme šutimo i trpimo. Pozivali smo da napravimo zajedničku listu, odbili su. Odstupili smo od svojih principa, jer smatramo da ne treba omogućiti bilo kome da ima 4 od 5 delegata. Javno smo rekli za koga ćemo glasati. Lako vam je da utvrdite ko je izdao. Rekli ste da imate znakove kako će glasati svaki od poslanika opozicije da bi spriječili prevare. Pa nismo baš ni mi “od jučer”, znamo i mi s kim imamo posla. Osigurali smo da se zna kako su naši poslanici glasali. Pozivam vas da to dokumentujete i objavite, a ja sam spreman dokumentovati svima pa i ovom bolesnom tipu, koji pljuje i laže vjerovatno da zametne trag, kako su glasali naši zastupnici. Tražite izdajnika među sobom. Nas se kanite jednom za svagda. I da ja nisam baš tako dobre duše pa onome ko je uzeo novac za ovo ne želim da ga troši u zdravlju, ja mu želim da ga troši za lijekove, ko god on bio. Logika po kojoj prvi pljunem, a onda neka se drugi pere, ovdje ne prolazi. Kako sam rekao znamo s kim imamo posla pa smo se pobrinuli za dokaze. Dakle, da nema nikakve zabune, dva zastupnika SDP BiH su glasala za listu PDP-a za Dom naroda BiH, sve drugo što neko za njih tvrdi je laž. Imamo dokaze da to potkrijepimo”, rekao je Nikšić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.