Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dodik u svom elementu

Novi primitivan istup predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a

New Project (16)

Na Twitteru je na Dodikov najnoviji ispad reagovao lider PDP-a Branislav Borenović

Predsjednik SNSD-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik ponovo je u žiži javnosti zbog primitivanog istupa tokom stranačkog skupa.

Ovaj put Dodik je “briljirao” u Bosanskoj Dubici.

Tokom obraćanja Dodik je uputio gnusnu psovku na račun Perice Bundala, poslaniku PDP-a u Narodnoj skupštini RS iz Bosanske Dubice.

“Neku večer gledao sam Bundala u emisiji, kaže sada je Kozarska Dubica prestala biti bankomat SNSD-a, e je*o mater svoju…”, kazao je Dodik za govornicom, a prisutni smijehom i aplauzom popraptili njegovu psovku.

Na Twitteru je na Dodikov najnoviji ispad reagovao lider PDP-a Branislav Borenović.

“Dodik, profesionalni psovač koji je objedinio prostakluk i primitivizam u sebi samom. Sramotno, nedostojno, ružno i za svaku osudu!”, napisao je lider PDP-a Branislav Borenović.

Na spomenutom sastanku Opštinskog odbora SNSD-a u Kozarskoj Dubici načelnik te opštine Radenko Reljić isključen je iz te stranke zbog saradnje koju je napravio sa SDS-om i PDP-om, dok je odbornicima dat rok od 48 sati se vrate u SNSD kao što su se vratile Senada Zlokapa i Suzana Babić. Ukoliko se u roku od 48 sati ne vrate u SNSD biće isključeni, javlja BNTV.