Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

reakcija

Objavljena fotka na kojoj Stanivuković pozira s braćom Ćulum

slika_22 (2)

Jučer su nakon objavljivanja informacije da su uhapšena braća Ćulum, na društvenim mrežama isplivale su njihove fotografije iz Stanivukovićeve vile

Nakon što su objavljene fotografije braće Nermina i Armina Ćuluma na kojima poziraju u porodičnoj kući Draška Stanivukovića, narodnog poslanika u NSRS, oglasio se i prozvani poslanik PDP-a.

Stanivuković je naveo da nikada nije upoznao, niti održavao kontakte i organizovao sastanke sa braćom iz Sanskog Mosta, niti da je na tim sastancima prisustvovao Davor Dragičević, koji se sklonio u Austriju.

– Nikada u životu nisam sreo braću Nermina i Armina Ćuluma, koji se dovode u vezu sa ubistvom Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, niti sam bio u kući kada su se oni slikali, rekao je ovo za danas portal Srpskainfo narodni poslanik Draško Stanivuković.

Stanivuković navodi da je “široj javnosti poznata činjenica da njegova porodica privatnu kuću daje besplatno za potrebe fotografisanja vjenčanja, matura, rođendana, kao i video i promotivnih spotova”.

– Pomenute fotografije su nastale kada je Mile Kalaba vršio snimanje za potrebe “Mis univerzuma”, kada je i angažovao spomenuta lica – poručio je Stanivuković.

– Ispred naše kuće svako malo dolazi neko da se slika za mature, svadbe, rođednane i slično. Trudim se da svima izađem u susret i dozvolim da se slikaju. Nemam ja skener na koji će mi izbaciti da li je neko kriminalac. Zna doći po 40 učenika iz Gimnazije da se slika, pa šta ako dođe otac od neke djevojke koji ima dosije, ispašće opet da se družim sa kriminalcima – ističe Draško.

Jučer, nakon objavljivanja informacije da su uhapšena braća Ćulum, na društvenim mrežama isplivale su njihove fotografije iz Stanivukovićeve vile. ATV je danas objavila i jednu na kojoj zajedno s njima pozira i Stanivuković. Oni koji su je vidjeli na društvenim mrežama, podijeljnog su mišljenja. Neki tvrde da je autentična, a neki pak smatraju da je u pitanju fotomontaža. Stanivuković se još nije oglasio.

Danas su Nermin i Armin Ćulum pušteni na slobodu, a sa njima i Goran Milanović. Tužilac Republičkog javnog tužilaštva u Banjoj Luci predložio je mjeru pritvora za Emilija Balda osumnjičenog za teško ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića.

https://www.fokus.ba/vijesti/crna-hronika/braca-culum-i-milanovic-pusteni-iz-pritvora-za-balda-zatrazen-pritvor/1441576/