Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Obradovani mališani u vrtićima širom BiH

violeta2

Na radost naših najmlađih uspješno, je provedena akcija Violete i Konzuma pod geslom

„Uljepšajmo zajedno život djece u vrtićima“. Kupnjom Violeta Double Care pelena, kupci u
Konzumu su izdvajali sredstva koja su donirana za uređenje vrtića u Bosni i Hercegovini. Za učestvovanje u osvajanju nagrade, mališani su dostavili svoje kreativne video poruke iz vrtića ili maštovite fotografije.

U akciji je prikupljeno 4.500,00 KM, a iznos je podijeljen na top tri uratka po 1.000,00 KM, te još tri vrtića po 500,00 KM. Novčanim iznosom nagrađeni su: Dječji vrtić Sveta obitelj – Sarajevo, Dječji vrtić don Ivica Čondrić – Žepče, Dječji vrtić Miki Maus – Banja Luka, te Vrtić Mašin svijet – Istočno Sarajevo, Dječji vrtić Pčelica – Zenica, Dječji vrtić Bajka – Posušje.

violeta

Oduševljenje odzivom i pristiglim materijalima rezultiralo je odlukom da svi vrtići koji su
sudjelovali dobiju vrijedne Violeta poklon pakete, koje su osobno uručili predstavnici
Violete i Konzuma.

„Jako sam sretna i iznenađena da smo baš mi osvojili nagradu! Drago mi je da smo prepoznati kao jedni od kreativnijih, a posebno sam sretna zbog naših mališana koji su se zaista potrudili. Veliko hvala Konzumu i Violeti na ovoj aktivnosti“, izjavila je Aleksandra Malević, direktorica dječjeg vrtića Miki Maus iz Banja Luke.

„Odlična vijest za nas, oduševljeni smo zbog osvajanja nagrade! Zajedno sa djecom, iskreno smo se potrudili u stvaranju videa, te uživali u kreativnosti i dječjim radostima. Od srca hvala Violeti i Konzumu“, izjavila je Mg.sc. sestra Kata Ostojić, ravnateljica Caritasove PU Dječji Vrtić Sveta Obitelj Sarajevo.

violeta1

„Presretni smo i iznenađeni da smo baš mi među sretnim dobitnicima! Nismo očekivali nagradu, pa je naše veselje još i veće. Sredstva će nam jako dobro doći za ulaganje u vrtić i uljepšavanje prostora u kojem našim mališani borave. Violeti i Konzumu iskreno hvala“ , izjavila je direktorica dječjeg vrtića Edita Vuković Antolović.

Iz Violete i Konzuma poručuju da ovdje nije kraj njihovoj suradnji, te da će i dalje svojim
aktivnostima nastojati pozitivno utjecati na stvaranje bolje i ljepše sredine u kojoj živimo.