Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zbog derbija

Obustava saobraćaja obilaznicom pored stadiona na Koševu danas od 16.15 do 23 sata

Olimpijski stadion Asim Ferhatović
Hase FOTO: PIXSELL
Olimpijski stadion Asim Ferhatović

Alternativni pravac dok traje obustava je ulica Betanija, i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige

Privremena potpuna obustava saobraćaja u ulici Patriotske lige – obilaznica pored Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu, od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, trajat će danas od 16.15 do 23 sata radi mjera planiranih u cilju bezbjednog održavanja fudbalske utakmice.

To znači potpunu obustavu saobraćaja u navedenom terminu u ulici Patriotske lige-obilaznica pored Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase”, od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, osim za vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih i vozila medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.

Alternativni pravac dok traje obustava je ulica Betanija, i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige, krak pored Zoološkog vrta Pionirska dolina.

Policija će regulisati promet na dionici potpune obustave i na raskrsnicama na kojima će saobraćaj biti usmjeravan na alternativne pravce.