Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Održan II. Otvoreni kup u razbijanju uskrsnih pisanica pod vodom

razbijanje jaja (1)

Natjecatelji u dobi od 8 do 13 godina su uživali u podvodnoj sredini i u zvuku razbijanja uskrsnih pisanica, koje su posebno pripremljene i oslikane za ovu prigodu, a koji je pod vodom znatno intenzivniji

U organizaciji Sportsko Ekološke udruge Hercegovina (SEUH) iz Mostara u subotu je održan II. Otvoreni kup u razbijanju uskrsnih pisanica pod vodom.

Ova manifestacija, jedina ove vrste u svijetu, je održana na zatvorenom bazenu Fakulteta za prirodoslovno matematske i odgojne znanosti Sveučilišta u Mostaru, koji se nalazi u studentskom kampusu u Rodoču, te u suorganizaciji Akademskog plivačkog kluba Zrinjski iz Mostara (AKP Zrinjski), čiji su najmlađi članovi bili natjecatelji.

Iskusni ronioci SEUH-a, inače pripadnici Postrojbe za spašavanje na vodi i pod vodom, angažirane u sustavu civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije i Grada Mostara, su se starali o sigurnosnom aspektu malih natjecatelja, te je ono i proteklo bez ikakvih poteškoća, priopćili su organizatori.

Natjecatelji u dobi od 8 do 13 godina su uživali u podvodnoj sredini i u zvuku razbijanja uskrsnih pisanica, koje su posebno pripremljene i oslikane za ovu prigodu, a koji je pod vodom znatno intenzivniji.

Svi natjecatelji su nagrađeni diplomama za sudjelovanje, a oni najuspješniji i prigodnim odličjima.