Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

uputili izvinjenje

Oglasili se iz “Binga” nakon incidenta između migranata i zaštitara

bingo

Ovom nemilom događaju svjedočili su i brojni kupci koji su se u tom trenutku zatekli u marketu, nakon čega se na društvenim mrežama pojavio i video incidenta

Nakon, nemilog događaja koji se dogodio u tržnom centru Otoka u Sarajevu, a u kojem su učestvovali migranti i pripadnici zaštitarske agencije “Flek” koja obezbjeđuje prodajne objekte “Binga” iz ove bh. kompanije danas su uputili saopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti:

“U subotu 21.12. u našem hipermarketu Bingo Otoka u Tržnom centru Merkur došlo je do nemilog događaja između migranata i pripadnika zaštitarske agencije ‘Flek’ , koja obezbjeđuje naš centar. Zaštitari su odmah obavijestili nadležni MUP, koji je po dolasku sproveo potrebne procedure. Zaštitarska agencija ‘Flek security’ će dati više informacija o događanjima. Našim uposlenicima i kupcima upućujemo izvinjenje zbog neugodnosti koje su doživjeli u nastaloj situaciji”, navodi se u saopćenju iz Binga.

Podsjetimo, ovom nemilom događaju svjedočili su i brojni kupci koji su se u tom trenutku zatekli u marketu, nakon čega se na društvenim mrežama pojavio i video incidenta.