BiH

Banja luka

PDP i Pokret “Banja Luka zove” potpisali koalicioni sporazum

19/07/2020
Foto: Srna

Kandidat PDP-a za gradonačelnika i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković na konferenciji za novinare je rekao da promjene i u RS kreću iz najvećeg njenog grada

Predstavnici Partije demokratskog progresa (PDP) i Pokreta „Banja Luka zove” potpisali su danas koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima.

Kandidat PDP-a za gradonačelnika i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković na konferenciji za novinare je rekao da promjene i u RS kreću iz najvećeg njenog grada.

Najavio je da će u srijedu potpisati sporazum i sa SDS-om, a zatim i s, kako je precizirao, pojedinim istaknutim pojedincima i nevladinim organizacijama kako bi “zajedno stalo iza jedne ideje i nakon izbora imali novu realnost, novu Banju Luku”.

Uime Pokreta “Banja Luka zove” Mirna Savić-Banjac je rekla da vjeruju da se samo promjenama aktulene vlasti može doći do bolje situacije u Banjoj Luci.

Ističe da u Pokretu “Banja Luka zove” nemaju članske karte, jer, kako je navela, politička opredjeljenost ne smije biti ulaznica da se ostvaruju lični interesi.

Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić vjeruje da će mladi ljudi, koji su sada opozicija, ali prepoznatljivi u političkom životu, uskoro biti ključni lideri u vlasti.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.