Reakcije

PDP: Vrijeme je za izmjenu igrača, ova reprezentacija nas je već obrukala

sinisa ilic party (1)

Ona je rekla da nema niti jednog razloga da se odmah ne imenuje novi kadar iz Republike Srpske

Vrijeme je za izmjenu igrača na terenu, jer ova reprezentacija nije stigla ni da zaigra, a već nas je obrukala“, rekla je poslanik PDP u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mira Pekić, komentarišući inicijativu za smjenu zamjenika ministra Siniše Ilića, koji je kao i ministar Staša Košarac bio akter korona zabave.

Pekić očekuje od Zorana Tegeltije, jer je on valjda selektor tzv. “najbolje reprezentacije na nivou BiH u istoriji Republike Srpske“, da hitno u Vijeće ministara dovede igrače sa rezervne klupe, saopćeno je iz PDP-a.

„Do sada je trebalo da ocjenjujemo njihov rad, a ne vladanje. Ovi nisu zaslužili prolaznu ocjenu. A ako Tegeltija nije u stanju da u prvu klupu odmah smjesti najbolje, možda je onda vrijeme da razmisli da se on mijenja”, naglasila je Pekić.

Ona je rekla da nema niti jednog razloga da se odmah ne imenuje novi kadar iz Republike Srpske.

„Čini se da su poruke iz SNSD da nisu u stanju da imenuju nove samo obmana kako bi omiljene igrače sačuvali na funkcijama. Ako je istina da zaista ne mogu, onda je stanje još gore. To praktično znači da Republika Srpska na nivou BiH ne može ni o čemu da odlučuje i da nije do igrača nego do loših odluka selektora, kojem su ruke vezane“, poručila je Pekić.