BiH

Pojačan izlaz iz BiH na graničnim prijelazima Doljani i Izačić

10/08/2017

MOSTAR, 10. kolovoza (FENA) – U Bosni i Hercegovini, uz povoljne uvjete za vožnju, promet se na većini cestovnih pravaca odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije.

Zbog radova na autocesti E-661 Banja Luka – Gradiška, za sav promet zatvorena je petlja „Mahovljani“. Vozačima se preporučuje korištenje petlje Aleksandrovac ili M-16.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na: M-4 Simin Han – Donje Caparde, M-5 Donji Vakuf – Travnik, M-6.1 Prolaz kroz Mostar (od raskrižja Šemovac do raskrižja kod hotela Ero), M-16 Poriče – Kupres, M-17 Maglaj – Žepče (Goliješnica) i M-18 Vogošća – Sarajevo (Hotonj).

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-16.2 Bugojno – Uskoplje (u mjestu Osojnica) i M-19.3 Rogatica – Ustiprača (u mjestu Dub).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita (na relaciji Šarića džamija – Lučki most) i u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala – raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića), dok je u ulici kardinala Stepinca (dionica od Hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za promet, a lijeva je otvorena za dvosmjerni promet.

Pojačan je izlazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Doljani i Izačić. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Granični prijelazi za pogranični promet Imotica – Duži i Slano – Orahov Do, između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine privremeno su prekategorizirani u granične prijelaze za međunarodni promet putnika, saopćeno je iz AMSBIH-a.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.