BiH

urinirao u fontanu

Policija traga za mladićem čiji je postupak zgrozio građane Tuzle

12/08/2020

Prizor zabilježen na Sonom trgu od jutros na društvenim mrežama izazvao je broje reakcije građana koji su ogorčeni ovim necivilizacijskim činom

Na Sonom trgu u Tuzli oko ponoći zabilježen je prizor koji je razljutio građane Tuzle i alarmirao službenike Uprave policije.

Naime, maldić na čijoj identifikaciji rade službenici Uprave policije MUP-a TK PS Centar sinoć je nešto iza ponoći drskim ponašanjem izazvao negodovanje građana.

Mladić se popeo na fontanu koja je inače poklon grada Ravene našem gradu i kako za Tuzlanski.ba tvrde očevici urinirao dok ga je prijatelj fotografisao, čime je narušio javni red i mir te drskim ponašanjem izazvao negodovanje građana.

Prizor zabilježen na Sonom trgu od jutros na društvenim mrežama izazvao je broje reakcije građana koji su ogorčeni ovim necivilizacijskim činom.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK, Amra Kapidžić kazala je kako službenici policije vrše sve potrebne radnje kako bi identifikovali mladića sa fotografije i postupili shodno važećim Zakonima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.