elmedin konaković

Poslao poruku Bakiru Izetbegoviću i Fadilu Novaliću: Da li je vrijeme da odgovorim istom mjerom

novalic – izetbegovic – sda

“Samo dio da objavimo i da otvorimo teme porodičnih drogiranja, alkohola, trubača, kafanskih tuča, možda bi tad shvatili šta znači kad borbu iz političke arene neko prenese na žene i djecu. Firme, stanove koje djeca kupuju za milionske iznose, ugovore koje sklapaju sa državnim firmama, zetove, familiju… Možda je stvarno vrijeme”, napisao je Konaković

Elmedin Konaković, lider stranke Narod i Pravda, na društvenim mrežama osvrnuo se na napade od strane botova, a posebno je kritikovao činjenicu da se napadaju članovi porodica.

Elmedin Konaković

“Možda je stvarno vrijeme da sa ovom bandom progovorimo njihovim jezikom. U svojoj nemoći i u nedostatku muškosti da nam bilo šta u lice kažu, davno su prešli crvene linije napadima na naše porodice, žene, djecu, rodbinu. Gomila bolesnih konstrukcija koje nisu smišljali sami, iz centrale su dobijali naloge, a stranka ih branila zvaničnim saopćenjima”, naveo je Konaković.

Dodao je “da sve vrijeme nisu nikad odgovarali istom mjerom, a mnogo toga znaju.”

“Prvi put sam istinski u dilemi da li da počnemo? Da li ovaj ološ uopšte zaslužuje bilo kakav odnos osim ovog koji demonstriraju? Samo dio da objavimo i da otvorimo teme porodičnih drogiranja, alkohola, trubača, kafanskih tuča, možda bi tad shvatili šta znači kad borbu iz političke arene neko prenese na žene i djecu. Firme, stanove koje djeca kupuju za milionske iznose, ugovore koje sklapaju sa državnim firmama, zetove, familiju… Možda je stvarno vrijeme”, napisao je Konaković na Facebooku i na kraju stavio imena Bakira Izetbegovića i Fadila Novalića.