Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

uvertira pred praznike

Postavljena mini-skakaonica u centru Banje Luke

mini skakaona (1)

Mini-skakaonu su organizovali Turistička organizacija grada Banja Luka, u saradnji sa Olimpijskim centrom “Jahorina” i uz podršku Grada Banja Luka i Ministarstva trgovine i turizma RS

Mobilna skijaška mini-skakaonica postavljena je danas u centru Banje Luke, uoči novogodišnjih praznika i zimske turističke sezone.

Direktorica Turističke organizacije Banja Luka Irena Radojević rekla je da je Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske prepoznalo značaj mini-skakaonice kao turističke ponude i proizvoda i podržalo ovaj projekat.

Istakla je da ova događaj mnogo znači za promociju Grada Banja Luka i za obogaćivanje uopšte turističke ponude u gradu.

I Jelena Gavrilović iz Ministartva trgovine i turizma ukazala je na mnogobrojne planirane događaje u decembru s ciljem privlačenja velikog broja turista iz regiona.

Tu se posebno izdvaju gosti iz Slovenije.

Načelnik Odjeljenja za turizam, kulturu i socijalnu politiku sradske uprave Banja Luka Neven Stanić pojasnio je da je mini-skakaonica, koja je stigla iz Slovenija, biti dostupna do nedjelje, 24. novembra.

Ovo je neka vrsta uvertire pred novogodišnje praznike, pred manifestaciju “Zimska varoš”, koja će biti održana od 7. decembra do 5. januara, kazao je on.

Mini-skakaonu su organizovali Turistička organizacija grada Banja Luka, u saradnji sa Olimpijskim centrom “Jahorina” i uz podršku Grada Banja Luka i Ministarstva trgovine i turizma RS.