Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sarajevo

Potpisan plan bilateralne vojne suradnje BiH i Mađarske

sajinovic (1)

Šajinović je ovo prigodom istaknuo značaj Mađarske u međunarodnim odnosima u regiji, a posebno vezano za činjenicu da je Veleposlanstvo Mađarske kontakt veleposlansto za NATO savez u BiH

Pomoćnik ministra obrane Bosne i Hercegovine za međunarodnu suradnju Zoran Šajinović i vojni izaslanik Mađarske u BiH pukovnik Laszlo Hajas potpisali su danas u Sarajevu Plan bilateralne vojne suradnje Bosne i Hercegovine i Mađarske za ovu godinu.

Prema potpisanom Planu bilateralne vojne suradnje, u koju su uključene Oružane snage Bosne i Hercegovine i Oružane snage Mađarske, ove su godine planirane zajedničke aktivnosti na polju vojnog usavršavanja i obuke te zajedničkih susreta na visokoj i ekspertskoj razini.

Šajinović je ovo prigodom istaknuo značaj Mađarske u međunarodnim odnosima u regiji, a posebno vezano za činjenicu da je Veleposlanstvo Mađarske kontakt veleposlansto za NATO savez u BiH.

Pukovnik Hajas je naglasio mogućnosti daljeg proširanja suradnje u duhu euroatlantskih integracija, a na dobrobit obje zemlje, saopćeno je Ureda za odnose s javnošću Ministarstva obrane BiH.