Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mirsad duratović

Potpredsjednik NSRS postao član SDP-a

Foto: SDPBiH

Ovim pristupanjem formirana je Poslanička grupa SDPBiH u Narodnoj skupštini RS-a, koji sada čine Andrea Gajić, Saša Grbić i Mirsad Duratović

Mirsad Duratović, nezavisni poslanik i aktuelni potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, potpisivanjem pristupnice, od danas je zvanično postao član Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, saopšteno je iz ove stranke.

Potpisivanju pristupnice prisustvovali su predsjednik SDPBiH Nermin Nikšić, potpredsjednik Vojin Mijatović i poslanik SDP BiH u NSRS i član Predsjedništva SDP-a Saša Grbić.

Ovim pristupanjem formirana je Poslanička grupa SDPBiH u Narodnoj skupštini RS-a, koji sada čine Andrea Gajić, Saša Grbić i Mirsad Duratović.

Foto: SDPBiH

“Dolaskom Mirsada Duratovića u SDP BiH organizaciono i kadrovski će se osnažiti rad naše partije u Republici Srpskoj, čime ćemo u ovom bh. entitetu još jače raditi na promociji vrijednosti za koje se zalaže SDP Bosne i Hercegovine.

Poslanici SDP BiH u Narodnoj skupštini RS i dalje će se boriti za interes svih građana ovog entiteta, kao što su to radili i do sada”, poručili su iz SDP-a.