Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Povlači se sporni proizvod Snickers s tržišta u BiH

BiH

mars snickers111

Firma Mars South Central Europe GmbH priopćila je kako su u suradnji sa svojim ovlaštenim distributerom “Ataco” d.o.o. Mostar iz predostrožnosti povukli s tržišta Bosne i Hercegovine proizvod Snickers multipack (4x50gr), proizvođača MARS Nederland B.V., Veghel, Holandija, zbog moguće prisutnosti komadića plastike u proizvodu.

Povlačenje se odnosi samo na proizvod s lot brojem 601A2NLDO3 i datumom do kada je proizvod najbolje upotrijebiti (07-08-16), proizvedenim u Holandiji.

“Ovo je izolirani slučaj. Niti jedna druga vrsta čokolade, veličina pakiranja i veličina čokoladice nije zahvaćena, kao ni drugi lot brojevi ili datumi do kad je proizvod najbolje upotrijebiti ili proizvodi proizvedeni na drugoj lokaciji”, priopćeno je iz tvrtke “Mars South Central Europe GmbH”.

Ističu kako u Ataco d.o.o. Mostar do danas nisu zaprimili niti jednu pritužbu potrošača.

Iz Marsa su pozvali potrošače, koji imaju navedeni proizvod, da ga ne konzumiraju, te da se za daljnje informacije obrate na sljedeći kontakt: info.mostar@ataco-bih.com

“Mars South Central Europe GmbH” i “Ataco” d.o.o. žale zbog svake neugodnosti prouzročene prema našim potrošačima. Molimo sve naše potrošače proizvoda Snickers da prime naše iskrene isprike, navodi se u priopćenju.