Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Arijana Memić

Sestra ubijenog Dženana: Pojedinci iz MUP-a KS glume Halilovićeve advokate i omalovažavaju našu borbu

arijana-memic

“Interesantni li su ovi pojedinci iz MUP-a KS, koji šalju nekakve dopise glumeći advokata “profesionalca” Halilovića”, napisala je Arijana

Policijski komesar Kantona Sarajevo Mevludin Halilović kazao je da je negativna ocjena za njegov rad za 2018. godinu Nezavisnog odbora za izbor i reviziju policijskog komesara Skupštine Kantona Sarajevo, prije svega “sramotna”.

– Razlozi za negativnu ocjenu su neutemeljeni i nema ni jednog razloga za takvo nešto – kazao je Halilović.

U međuvremenu, na Facebooku se oglasila sestra ubijenog Dženana Memića, Arijana, prozvavši pojedince iz MUP-a KS, za koje tvrdi da su poslali dopise braneći Halilovića, omalovaživši usput borbu njene porodice za pravdu.

Njenu objavu prenosimo vam u cijelosti.

“Interesantni li su ovi pojedinci iz MUP-a KS, koji šalju nekakve dopise glumeći advokata, kako kažu “profesionalca” Halilovića, uz to omalovažavaju borbu moga oca, naše porodice, advokata i svih onih koji su uz nas. Iako nemaju običaj da se potpišu, može se naslutiti ko su oni, poslušnici koji štite ubice.
Zaista, ne vrijedi komentarisati napisano… Ali nešto mi nije jasno… Zašto se ne potpišeš “junačino”?! Koja je razlika između tebe i onih koji udaraju s leđa?! Ako ti je savjest čista, potpiši se. Muriz vas javno proziva, zašto se vi krijete? Kukavice!!!”, objavila je Arijana Memić.