BiH

"Ruku na srce"

Poziv građanima da učestvuju u akciji “Od srca za nju”

23/02/2019

- Vjerujemo da povjerenje koje nam ukazuju sugrađani već godinama neće izostati ni ovog puta i da ćemo zajedničkim snagama izmamiti osmijeh na lice mnogim djevojkama i ženama - poručila je predsjednica Udruženja Najla Hrustan, saopćili su organizatori

Humanitarno Udruženje “Ruku na srce” pokrenulo je akciju “Od srca za nju” sa ciljem osiguravanja što većeg broja higijenskih proizvoda za ženske osobe slabijeg imovinskog stanja, te im na taj način uljepšati Dan žena.

Sve donacije higijenskih potrepština moguće je dostaviti svakim radnim danom od 9 do 17 sati u prostorije firme “Toner.ba” u ulici Hamdije Kreševljakovića 30 te subotom od 10 do 12 sati u Centar ‘Ruku na srce’ na Dobrinji u ulici Esada Pašalića 8.

Također, moguće je izvršiti novčane uplate na broj žiro računa: 1990490056036171 (Sparkasse Bank, primalac: Udruženje “Ruku na srce”, svrha uplate: Projekat “Od srca za nju”). Skupljanje priloga traje do 5. marta.

– Vjerujemo da povjerenje koje nam ukazuju sugrađani već godinama neće izostati ni ovog puta i da ćemo zajedničkim snagama izmamiti osmijeh na lice mnogim djevojkama i ženama – poručila je predsjednica Udruženja Najla Hrustan, saopćili su organizatori.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.