Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

in memoriam

Preminuo medijski radnik Elvir Panjeta, imao je 37 godina

panjeta1-1667217386

Panjeta je bio višegodišnji uposlenik BHRT-a, Nove BH, te televizije Una

Elvir Panjeta (37), dugogodišnji medijski radnik, preminuo je iznenada, a njegova smrt rastužila mnoge kolege i prijatelje.

Panjeta je bio višegodišnji uposlenik BHRT-a, Nove BH, te televizije Una.

“S bolom i tugom jutros smo primili vijest da nas je zauvijek napustio naš radni kolega Elvir Panjeta. Naš kolega, montažer ili kako smo ga zvali Panja, Panjeks, Panjica bio je dobri duh naše televizjie. Svojim znanjem, predanošću i trudom doprinosio je kvaliteti programa Nove BH od samih početaka”, navedeno je iz Nove BH.

Bio je, kako su kazali, omiljeni kolega, vrhunski profesionalac, predan i fokusiran, uvijek spreman priskočiti u pomoć i dati najbolje od sebe.

“U sebi je nosio najljepše ljudske osobine: ljubav, požrtvovanost, iskrenost, empatiju, snagu i dobrotu koju ćemo zauvijek pamtiti. Beskrajno smo tužni. Tvoja pozitivna energija, dobrota i smijeh zauvijek će odzvanjati hodnicima naše televizije i u našim srcima”, navodi se.

Njegove kolege sa kojima je radio na društvenim mrežama opraštaju se od Panjete i dalje u nevjerici da on više nije tu.

“Dušica, Sunčica, Ljepotica. Tako sam ga zvala i osjećala. Utihnulo je srce našeg skromnog, poštenog lijepog Panje. Bio je sin jednog od braće Panjeta koji su sa komandantom Šehovićem, 27. jula 1993.godine, braneći domovinu, poginuli na Žuči. A on tek beba. Panjica i ja, na isti dan, slavili smo rođendan. Televizijska zajednica ga je voljela. Tužni smo dragi Panja i puno te volimo. Ova tuga, jednostavno ne može se podnijeti. Još noćas se smijao”, napisala je Arijana Saračević- Helać u objavi na Facebooku.