BiH

kb travnik

Prevent Grupacija nastavlja sa podrškom zadravstvenim institucijama u BiH

18/11/2020

Pored ove donacije, Prevent je od početka pandemije u više navrata donirao zaštitnu opremu kliničkim centrima, bolnicama i zdravstvenim ustanovama u Sarajevu, Goraždu, Visokom, Zenici, Srebrenici, Tuzli i drugim gradovima širom BiH

Nakon što je u proteklom periodu značajnim donacijama pomogla rad svih zdravstvenih ustanova u lokalnim zajednicama u kojima djeluje, Prevent Grupacija nastavlja aktivnosti na ovom polju.

Prevent Travnik danas je donirao zaštitne maske i odijela Kantonalnoj bolnici Travnik. Donaciju je uručio direktor Prevent Travnika, Huso Hasanović koji je ovom prilikom istakao da kroz ovaj vid pomoći, podržavaju rad zdravstvenih radnika te im se u ime uposlenika Prevent Travnika zahvalio na ogromnom doprinosu tokom pandemije.

Direktor Kantonalne bolnice, prim.dr. Mirsad Granov je izjavio da se zahvaljuje Preventu što je prepoznat prijatelj bolnice, te nastavlja podršku i u ovim teškim vremenima.

Pored ove donacije, Prevent je od početka pandemije u više navrata donirao zaštitnu opremu kliničkim centrima, bolnicama i zdravstvenim ustanovama u Sarajevu, Goraždu, Visokom, Zenici, Srebrenici, Tuzli i drugim gradovima širom BiH.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.