Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prihvaćen Izvještaj o financijskoj reviziji RTV BiH za 2015. godinu

BiH

parlament bih (4)

Izvještaj o financijskoj reviziji Radio-televizije BiH za 2015. godinu prihvaćen je danas na sjednici Komisije za financije i proračun Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH).

Usvojen je zaključak koji će biti upućen Zastupničkom domu PSBiH, a kojim se od Ureda za reviziju institucija BiH traži da u najkraćem roku Izvještaj o financijskoj reviziji Radio-televizije BiH za 2015. godinu dostavi Tužiteljstvu BiH.

Primljene su k znanju Informacija Ministarstva civilnih poslova BiH o stanju u području deminiranja s Akcijskim planom za realiziranje preporuka i zaključaka povodom revizorskog izvješća učinka o temi: “Učinkovitost sustava deminiranja u BiH” i Informacija Ministarstva sigurnosti BiH u svezi s realizacijom preporuka i zaključaka povodom revizorskog izvješća revizije učinka o temi: „Aktivnosti institucija BiH za provođenje zaštite i spašavanja u prirodnoj ili drugoj nesreći“.

U vezi s tim informacijama, Komisija je zaključila da od Kolegija Zastupničkog doma PSBiH zatraži da se navedene informacije upute Zajedničkoj komisiji za odbranu i sigurnost BiH na daljnje postupanje.

Prihvaćen je Financijski izvještaj Ureda za reviziju institucija BiH za period od 1. janura do 31. marta ove godine.

Nije primljena k znanju Informacija o raspodjeli i korištenju sredstava tekuće proračunske pričuve za razdoblje od januara do decembra 2016. godine.

Članovi Komisije upoznali su se s dopisom Ureda za reviziju institucija BiH od 12. maja ove godine, kao i s dopisom Službe za zajedničke poslove institucija BiH od 23. marta ove godine, saopćeno je iz PSBiH.