Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prodaja GRAS-ovih penzionerskih kupona počinje 7. jula

gras 7

KJKP “Gras” saopćio je danas da će prodaja jednomjesečnih i tromjesečnih kupona za javni gradski prevoz penzionera s visinom penzije iznad 327 KM, kao i izdavanje besplatnih kupona za penzionere s visinom penzije do 327 KM početi u četvrtak, 7. jula.

Postojeći besplatni kuponi za prevoz penzionera na kojima je naznačen period važenja oktobar – decembar 2015. godine važit će do 20. jula, dok će pretplatni kuponi za prethodni mjesec za prevoz penzionera s visinom penzije iznad 327 KM važiti do 15. jula ove godine.

Prilikom preuzimanja kupona, penzioneri su obavezni na uvid donijeti penzionersku iskaznicu, original ček od penzije za maj ili juni ove godine i ličnu kartu.

Izdavanje besplatnih penzionerskih kupona i prodaja penzionerskih kupona bit će vršeno na svim prodajnim mjestima “Grasa”, i to: Ćumurija, Otoka, Alipašin Most, Vogošća, Dobrinja, Ilidža i Hadžići u vremenu od 07.00 do 14.30. Izuzetak je prodajno mjesta Nedžarići na kojem se vrši izdavanje besplatnih penzionerskih kupona i prodaja kupona za penzionere s visinom penzije od 401 do 500 KM, saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću “Grasa”.