BiH

Puhalo: “M:tel” blokira signal za vrijeme protesta u Banjoj Luci

05/05/2018

Stotine Banjalučana se već 40. dan okupljaju u centru grada, tražeći od entitetskih vlasti da otkriju ko je ubio mladića Davida Dragičevića.

Dragičević je mladić iz Banja Luke čiji je nestanak prijavljen 18., a tijelo pronađeno 24. marta na ušću rijeke Crkvena u Vrbas. Roditelji i prijatelji mladića traže istragu o njegovoj smrti, optužujući vlast da pokušava zataškati ubistvo. Hiljade ljudi okuplja se na ulicama Banja Luke kako bi dali podršku roditeljima nastradalog mladića.

“Ja Davor Dragičević, Pravda za Davida nećemo otići sa Trga dok ne bude pravda” kazao je Davidov otac pred oko 500 Banjalučana, koji su se okupili večeras na Trgu Krajine, objavio je banjalučki portal Buka, penosi novinska agencija Patria.

Roditelji i prijatelji sumanju da su u ubistvo mladog Dragičevića umiješne osobe bliske najvišim policijskim strukturama u bh. entitetu Republika Srpska, zbog čega se istraga i pokušava zataškati.

Banjalučki psiholog i bloger Srđan Puhalo napisao je na svom Twitter profilu kako je glupo da telekom operater “m: tel” blokira signal na Trgu u 18 sati.

„Pravda za Davida je nezaustavljiva“, napisao je Puhalo, prenosi NAP.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.