BiH

Oglasio se na Twitteru

Puhalo “otkrio” šta je Dodik zaista napisao Nurkiću

27/03/2019

Povodom Dodikovog pisma u svom stilu na Twitteru se oglasio psiholog i kolumnista Srđan Puhalo

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je pismo podrške bosanskohercegovačkom košarkašu Jusufu Nurkiću koji igra u NBA ligi za Portland, a koji je zadobio tešku povredu noge.

“Izdrži majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi pokazao sve što možeš i umiješ”, poručio je, između ostalog, Dodik u pismu podrške košarkašku Jusufu Nurkiću.

Povodom Dodikovog pisma u svom stilu na Twitteru se oglasio psiholog i kolumnista Srđan Puhalo, aludirajići očigledno na Dodokovu političku dvoličnost.

“Dodik pisao Jusufu Nurkiću… Dragi Jusufe, ono što se desilo na Tuzlanskoj kapiji je napad mudžahedina. #BiH je neprirodna drzava. Radovan je nevin, a sud u Hagu je antisrpski. Ja navijam za Srbiju. Zelim ti brzo ozdravljenje!!!”, mapisao je Puhalo.

Nurkić je teško povrijeđen na meču između Portlanda i Bruklina kada je zadobio lom potkoljenice. Mediji su prenijeli da je Nurkić uspješno operisan, a, prema prvim informacijama, mišići i nervi nisu pokidani.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.