Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Putevi u Distriktu Brčko po pojačanim nadzorom do 1. januara

brcko_policija_foto

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije distrikta Brčko vršiće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila od danas do 1. januara na većini puteva na području distrikta, posebno u naseljenim mjestima, najavljeno je iz brčanske policije.

Pod radarskim nadzorom biće vozila na magistralnim putevima koji iz Brčkog vode ka Bijeljini, Banjaluci, Tuzli i Loparama, kao i na više lokalnih saobraćajnica.

Policija vozače upozorava da se na putnim pravcima Brčko-Lončari /Ulica Dejtonska/, Brčko-Bijeljina /Ulica Bijeljinska/, Brčko-Čelić /Ulica Nikole Tesle/ i Brčko-Cerik /Malezijski put/ brzine kontrolišu iz dva smjera pomoću stacionarnih radara.

Osim ovih, vršiće se i nenajavljene kontrole, posebno na mjestima gdje se razvijaju veće brzine /poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada…/ sa pokretnim radarom koji nakon podešavanja automatski samostalno radi i registruje prekršaje.

Na putnim pravcima Dejtonska-Plazuljska, danas, Sarajevska-Mostarska, u utorak, četvrtak i u nedjelju, 27. i 29. decembra i 1. januara, te Petra Kočića-Zaima Mušanovića, u srijedu, 28. decembra, Nikole Tesle-Vukosavačka, u subotu, 31. decembra, radarska kontrola brzine kretenja vozila vršiće se uveče, u isto vrijeme od 20.00 do 22.00 časa.

Policija distrikta Brčko sugeriše svim vozačima da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima i da poštuju saobraćajne propise kako bi zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.