Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Radmila Čičković imenovana za v.d. direktoricu Elektroprivrede RS

20/04/2018

Radmila Čičković danas je imenovana je za vršiteljicu dužnosti generalnog direktora “Elektroprivrede Republike Srpske”, umjesto Željka Kovačevića.

Čičković je dosad obavljala dužnost v.d. direktora Zavoda za statistiku RS. Primopredaja dužnosti se očekuje naredne sedmice.

Na sjednici u Banjoj Luci Nadzorni odbor ovog javnog preduzeća prihvatio je ostavke kompletne uprave predvođene v.d. generalnim direktorom Željkom Kovačevićem.

Za vršioca dužnosti izvršnog direktora za organizaciono-pravne poslove imenovan je Dragoljub Reljić, a za vršioca dužnosti direktora za ekonomsko-finansijske poslove Darko Milunović.

Zamjenik predsjednika Nadzornog odbora “Eelektroprivrede RS-a” Nebojša Rikalo je dodao da će ostali članovi uprave biti imenovani u narednom periodu.

Prethodno je danas predsjednica Vlade RS-a Željka Cvijanović rekla je da su članovi uprave “Elektroprivrede RS” podnijeli ostavke zbog gubitaka u poslovanju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.