sarajevo

Radovi na raskrsnici na Skenderiji završeni, sutra počinje druga faza

Foto: Vlada KS
Raskrsnica na Skenderiji

Sutra ujutro počinju i dodatni radovi, odnosno druga faza radova kod Tehničke škole, a saobraćaj će biti prilagođen radovima

Druga faza radova na raskrsnici na Skenderiji je završena četiri dana prije nego što je planirano, te je ona danas popodne otvorena za saobraćaj.

Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta zahvalio je radnicima na efikasno obavljenom poslu, a građanima Sarajeva na strpljenju i razumijevanju.

Kako je objasnio, sutra ujutro počinju i dodatni radovi, odnosno druga faza radova kod Tehničke škole, a saobraćaj će biti prilagođen radovima.

-Svakako da smo vodili računa o svim događajima koji nas očekuju, dinamiku raskrsnica smo regulisali u skladu sa dešavanjima u gradu – objasnio je Šteta.

Komentirajući brojne radove u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, kazao je jedva čeka Sarajevo Film Festival sljedeće godine, da i turisti zajedno sa svim našim građanima vide razliku u jednoj od najbitnijih stvari za jedan glavni grad – veliku razliku u javnom prevozu, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.