Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ražnatović: Nisam prespavala u prostorijama Vlade Republike Srpske

ceca

Pjevačica Svetlana Ražnatović izjavila je da je na novogodišnji nastup u Banjaluku došla svojim automobilom, da je imala panoramski let, kao i da nije prespavala u prostorijama Vlade Republike Srpske, te da je šokirana lažima koje su plasirane u medijima.

“U Republiku Srpsku sam došla svojim autom. Svojim autom sam se i vratila iz Republike Srpske. Spavala sam u `Integri` gde godinama gostujem kada sam u Republici Srpskoj. Imala sam panorama let iznad Banjaluke koji košta 50 evra. Za sve ovo postoje validni dokazi. Šokirana sam i neprijatno iznenađena plasiranim lažima i pravljenjem skandala od ničega”, rekla je Ražnatovićeva Srni.

Ona je rekla i da ne želi da se njenim imenom manipuliše na tako ružan način.

“Zbog toga što izuzetno poštujem Republiku Srpsku i njen narod imam potrebu da ovo demantujem i da se oglasim”, navela je Ražnatovićeva.

Stranke PDP I SDS zahtijevale su od Vlade Republike Srpske odgovor prema čijem nalogu je odobren helikopterski let kojim je Ražnatovićeva “dovezena helikopterom Srpske” na nastup u Banjaluci, koliko je koštao i kako će trošenje novca biti opravdano.

Iz Helikopterskog servisa Republike Srpske saopštili su da nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te da stoga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.