Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

Rimac: Koaliranje sa svim hrvatskim strankama osim s HDZ BiH

21/04/2018

HDZ 1990 na izbore izlazi samostalno, u zajedništvu sa hrvatskim narodom i svima onima, koji podržavaju njihova programska načela i pozitivne promjene na predstojećim izborima u BiH, potvrdio je za Fenu predsjednik Središnjeg odbora ove stranke Nediljko Rimac.

Kako kaže Rimac, izlazak samostalno na izbore je odluka Središnjeg odbora i Predsjedništva stranke koju je i potvrdio Kantonalni odbor HDZ-a 1990 Livanjskog kantona je na svojoj zadnjoj sjednici.

– Nakon izbora ostaje otvoreno koaliranje sa svim strankama sa hrvatskim predznakom osim sa HDZ-om BiH – kategoričan je Rimac.

U sklopu priprema za Opće izbore, Predsjednik središnjeg odbora HDZ-a 1990 je napomenuo kako će slijedeći tjedan biti održana sjednica Predsjedništva stranke gdje će se, među ostalim, razgovarati i o programu stranke.

Unutar svojih priprema Kantonalni odbor HDZ 1990 Livanjskog kantona je donio zaključke, a jedan od tih se odnosi na razgovore, pregovore i dogovore sa svim političkim subjektima, koji žele dobro svim žiteljima Livanjskog kantona.

Za predstojeće izbore, kako navode, HDZ 1990 će učiniti sve da dođe do promjene vlasti u Livanjskom kantonu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.