BiH

Predsjednik SDS-a

Šarović: Konačno su pale sve Dodikove maske

15/12/2019

Neiznošenje stava, šutnja i ravnodušnost kao da se to nikoga ne tiče, je ustvari jasno odobravanje

Кonačno su pale sve Dodikove maske i potpuno je jasno da Republika Srpska nezaustavljivo juri ka punopravnom članstvu u NATO – izjavio je danas u Banjoj Luci predsjednik SDS-a Mirko Šarović, komentarišući izjavu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Кomšića medijima “da su od Dodika dobili ANP”.

– Što je najzanimljivije, od člana Predsjedništva Milorada Dodika, kao ni od njegove stranke, još nema nikakvog demanta, osude ili pokušaja korekcije ovako jasne javno izrečene tvrdnje – rekao je Šarović.

Naglasio je da poslije ovakvog,“javno izrečeno stava prvog čovjeka Predsjedništva BiH, niko više nema pravo da šuti, posebno ne oni koji se to tiče: građani, borci, udruženja.“

– Neiznošenje stava, šutnja i ravnodušnost kao da se to nikoga ne tiče, je ustvari jasno odobravanje, odobravanje puta ka NATO kojim Milorad Dodik vodi RS – istakao je predsjednik SDS-a.

On je dodao da je put ka NATO životno i opšte nacionalno pitanje, a ne samo političko pitanje.

– Ovo je pitanje svakog građanina RS i sakrivanje istine od njih je potcjenjivanje vlastitog naroda ali i izdajstvo neviđenih razmjera do sada – istakao je Šarović.

Komentari

Autor: SrpskaInfo.com

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.