BiH

skup sds-a

Šarović: Nerazvijenim opštinama više novca

14/09/2022

Sve one opštine koje se nalaze u slivu Drine trebaju imati veće benefite od energetskog sektora nego što su to imale do sada, kao i da svoj razvoj grade na povezivanju sa Srbijom, poručio je Šarović

Program Srpske demokratske stranke je koncipirao prijedloge koji su usmjereni na nerazvijene i izrazito nerazvijene opštine, rekao je večeras u Rogatici Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Mi smatramo da one trebaju da dobiju više para iz budžeta, kako bi mogle da zadovolje svoje potrebe. Kada budemo u prilici da realizujemo taj program, sigurno će biti bolje opštinama poput Rogatice i svi onim koje spadaju u ove kategorije“ izjavio je Šarović.

Sve one opštine koje se nalaze u slivu Drine trebaju imati veće benefite od energetskog sektora nego što su to imale do sada, kao i da svoj razvoj grade na povezivanju sa Srbijom, poručio je Šarović.

„Rogatici je od infrastrukturnih projekata potrebna izgradnja obilaznice i to će dobiti. Takođe, ovaj grad je u projektu izgradnje autoputa Istočno Sarajevo – Beograd, tako da će sigurno imati značajne benefite od nove strukture vlasti koja će se formirati nakon ovih izbra“.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.