MUPRS

Saslušan Trebinjac zbog prijetnji Dodiku i Vučiću na Facebooku

vucic_dodik

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je navedeno kvalifikovao kao krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti

Policijski službenici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske saslušali su u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti” G. K. iz Trebinja i protiv njega će u narednom periodu biti podnešen izvještaj nadležnom okružnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu, javlja Anadolu Agency (AA).

“Pripadnici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet su zaprimili informacije o prijetnjama upućenim članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, a koje su uočene na društvenoj mreži Facebook”, saopšteno je iz MUP-a RS-a.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je navedeno kvalifikovao kao krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”, a policijski službenici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet su u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Trebinje identifikovali lice koje je napisalo gore pomenuti komentar, te je utvrđeno da se radi o licu G. K. iz Trebinja.