Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SBB BiH Cazin: Jaka i stabilna privreda je način oporavka našeg grada

sbb345

Od početka priprema za predstojeće loklane izbore, koji će se održati u oktobru, svjedoci smo intenzive kampanje putem promotivnih materijala od strane vladajuće stranke u našem Cazinu, Stranke demokratske aktivnosti, ASDA .
Kako godinama isti prodaju građanima planove o razvoju lokalne privrede i stavljanje u prvi plan domaćih cazinskih kompanija pozivamo ih da javno kažu gdje su sav taj reklamni materijal nabavili, stoji u saopćenju OO SBB BiH Cazin koje prenosimo u cjelosti:

– Naše informacije sa terena nam ukazuju na porazne činjenice da su isti prilikom izrade pomenutog materijala prednosti dali stranim firmama , jer očito po njihovim standardima niti jedan lokalni privrednik nije sposoban uraditi isto , ili bolje rečeno nije podoban. Da li su ovakvi postupci ogledalo njihovog plana za razvoj manjih loklani preduzeća i da li je to način razvoja naše općine?

U isto vrijeme OO SBB Cazin je voljan prikazati podatke o nabavi kompletnog izbornog materijala, gdje smo priliku dali isključivo domaćim firmama, jer jaka i stabilna privreda je način oporavka našeg grada i način zaustavljanja negativnog trenda iseljavanja naših sugrađana svih dobni kategorija.