Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SDA: Odbacujemo djetinjaste izmišljotine političkih autsajdera

predsjednistvo sda 22

Stranka demokratske akcije (SDA)odbacuje sve lažne i neutemeljene tvrdnje izrečene na račun SDA i njenog predsjednika od strane Građanskog saveza.

Nevjerovatno je koliko posljednjih dana jedna potpuno irelevantna stranka, sa političkim autsajderima na čelu, dobija medijskog prostora.

Stranka za koju većina građana nikad nije ni čula da postoji, već izvjesno vrijeme se na jedan primitivan i prizeman način bavi SDA i njenim predsjednikom.

Njihove posljednje navode da iza inicijala I.B. u sudskom predmetu koji se vodi u Sudu u Sarajevu stoji ime Bakira Izetbegovića demantiralo je svojim saopćenjem i samo Tužilaštvo KS.

Od silne želje da izađu iz političke anonimnosti služe se najprljavijim lažima i teorijama zavjere.Vođe ove grupe u kojoj god stranci da su se našli uvijek su pravili svađu i razdor, počev od SDP-a, DF-a, a na kraju su se posvađali i sami sa sobom.

Ubuduće nećemo voditi dijalog sa jednom potpuno nevažnom političkom grupicom osionih, neozbiljnih, primitivnih i agresivnih osoba koje nedostatak ozbiljnog političkog programa pokušavaju nadomjestiti konfliktom, lažima i svađama, stoji u saopštenju iz SDA.

SDA