Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijem kod Kordića

Šefica Misije OSCE-a Kathleen Kavalec u posjeti Mostaru

kavalec mostar (1)

Kada su u pitanju komunalni problemi pronađeno je rješenje, odnosno Plan prilagodbe Federalnog ministarstva okoliša i turizma koji se odnosi na sanaciju deponije ‘Uborak’

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić upriličio je prijem za šeficu Misije OSCE-a u BiH ambasadoricu Kathleen Kavalec koju je upoznao o projektima koje je Grad pokrenuo u prethodnom razdoblju.

Gradonačelnik Kordić objasnio je ambasadorici Kavalec razloge dobrog funkcioniranja gradske vlasti u Mostaru te kazao kako je novi izborni zakon u tom gradu omogućio svim narodima jednakopravnost i stvorio uvjete za međusobnu saradnju.

„Kada su u pitanju komunalni problemi pronađeno je rješenje, odnosno Plan prilagodbe Federalnog ministarstva okoliša i turizma koji se odnosi na sanaciju deponije ‘Uborak’. U prijedlogu Federalnog proračuna planirano je financiranje tri izuzetno važna projekta za sve građane Mostara, predviđana su sredstava za Olimpijski bazen, sportsku dvoranu i HNK Mostar”, kazao je gradonačelnik.

Kavalec izrazila je svoj optimizam u uspješan završetak razgovora o izbornom zakonodavstvu i čestitala gradonačelniku na prvoj godini mandata, stoji u priopćenju.