BiH

Zabranjeno pušenje

Sejo Sexon rekao da bi glasao za Komšića, pa došlo do komplikacija u Mostaru

22/12/2018

Navodno je nastup Zabranjenog pušenja za doček Nove godine u Mostaru pod znakom pitanja

Tim Mostar 2024, organizator mostarskog Zimskog grada i dočeka Nova godine na otvorenom, demantirao je navode pojedinih medija da je konferencija za novinare na kojoj su se predstavnicima medija trebali obratiti izvođači koji će zabavljati Mostarce u Silvestarskoj noći, otkazana zbog političkih izjava frontmena Zabranjenog pušenja.

Pjevač i osnivač Zabranjenog pušenja Davor Sučić, aka Sejo Sexon, u nedavnom intervjuu za Oslobođenje izjavio je kako bi i on glasovao za Željka Komšića, nakon čega su pojedini mediji objavili vijest da je zbog te izjave otkazana njegova konferencija za novinare planirana za petak u Mostaru, te da je i nastup Zabranjenog pušenja za doček Nove godine u Mostaru pod znakom pitanja.

“S obzirom da se u pojedinim medijima pojavila informacija o navodnim razlozima otkazivanja konferencije za novinare u vezi s novogodišnjim dočekom, obavještavamo medije kako konferencija za novinare nije ni bila zakazana. Interno je bila planirana, ali nismo je mogli uskladiti s obavezama svih izvođača koji će nastupiti za doček Nove godine”, priopćio je u subotu Tim Mostar 2024.

Konferencija za novinare bit će održana u četvrtak, 27. decembra, u Centru za kulturu Mostar, s početkom u 11 sati, dodaje se.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.